Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی مهر به نقل از روابط عمومی دیجی کالا؛ حواشی قیمت‌گذاری دستوری برای کالاهای اساسی تمامی ندارد و هربار وارد فاز جدیدتری می‌شود. بدعتی اشتباه که در اصطلاح قرار است به نفع مصرف کننده تمام شود اما در این میان تولید کننده، شبکه توزیع از جمله فروشگاه‌های آنلاین و مصرف کننده همه متوجه ضرر و زیان می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماجرا از این قرار است که مدتی است چالش عرضه برخی کالاهای اساسی با قیمت مصوب از جمله شکر، روغن و برنج در سایت‌های فروش آنلاین مشهود است. این موضوع پس از تصویب قیمت برای کالاهای اساسی و تمرکز سازمان‌های نظارت‌کننده بر محدودسازی فروشگاه‌های آنلاین به وجود آمده است. نکته قابل تأمل این است که این نظارت در جایی اشتباه از زنجیره تأمین و توزیع کالاهای اساسی متمرکز شده است زیرا که تولیدکننده‌ها از اصلاح قیمت‌ها سرباز زده‌اند و این کالاها با قیمتی بیشتر از قیمت مصوب‌شده به راحتی در فروشگاه‌های آفلاین فروخته می‌شوند.

سازمان‌های نظارت کننده کمترین سخت‌گیری را بر تولیدکننده‌ها و فروشگاه‌های آفلاین دارند. نکته قابل تأمل دیگر در این‌باره آن است که شفافیت قیمتی در پلتفرم‌های آنلاین بسیار بالا و به نفع مصرف کننده است.

در همین راستا با «حمیدرضا پاکروان» مدیرعامل دیجی‌کالاجت و محصولات سوپرمارکتی در دیجی‌کالا به گفت‌وگو نشسته‌ایم تا بیشتر از ابعاد این ماجرا با خبر شویم و بدانیم مشکل از کجاست؟ آیا این مساله راه حلی دارد و چگونه می‌توان با سازمان‌های نظارتی به یک راهکار معقول و عادلانه رسید.

مدتی است سایت‌های فروش آنلاین از جمله دیجی‌کالا برای تأمین کالای اساسی از جمله شکر، قند و برنج با چالش روبرو شده‌اند. ماجرا چیست؟

با وجود تصویب قوانین دستوری برای قیمت‌گذاری، تولیدکننده‌ها از عرضه این کالاها با قیمت مصوب به ما خودداری کرده‌اند. تولیدکننده این کالاها را با قیمت بیشتر در اختیار ما قرار می‌دهند و ما طبق قوانین موجود امکان فروش با قیمتی به جز قیمت مصوب شده نداریم. از آنجایی که تاکنون موفق به تأمین این کالاها با قیمت مصوب نشده‌ایم، شکر، قند و برنج با قیمت مصوب در پلتفرم دیجی‌کالا ناموجود هستند.

با افزایش فشار تورم و همچنین کاهش قدرت خرید مردم، به نظر شما ادامه این روند چه تأثیری خواهد داشت؟

با وجود تلاش نهادهای مختلف برای ایجاد و توسعه دسترسی عادلانه، در نهایت این موضوع به ضرر مصرف‌کنندگان نهایی می‌شود که دسترسی‌شان به اقلام اساسی محدود شده است.

به نظر شما عاجل‌ترین راهکاری که سازمان تعزیرات در جهت تعامل با پلتفرم‌های فروش آنلاین باید انجام دهد چیست؟

ظرفیت‌های لجستیکی دیجی‌کالا کمک می‌کند تا دسترسی به کالاهای اساسی برای همه مردم در سراسر کشور در شرایطی عادلانه ایجاد شود. استفاده از این پتانسیل نیازمند توجه بیشتر است. با این وجود ما برای تأمین کالاها با قیمت مصوب دچار چالش هستیم و حمایت و ایجاد شرایطی برای دسترسی ما به این کالاها بسیار کمک‌کننده است. از طرف دیگر ماهیت پلتفرم‌های آنلاینی مثل دیجی‌کالا مبتنی بر شفافیت است همین موضوع سبب می‌شود امکان پایش دائمی قیمت‌ها فراهم شود، اتفاقی که در سایر فروشگاه‌ها به خصوص در فضای آفلاین رخ نمی‌دهد و نیازمند نظارت بیشتر است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5556095

منبع: مهر

کلیدواژه: دیجی کالا بازرگانی استانها کالای اساسی محرم 1401 بوشهر ماه محرم ویروس کرونا مراسم عزاداری سیلاب همایش شیرخوارگان حسینی کرمانشاه حسینیه مهر عکس استانها خطبه های نماز جمعه آمار کرونا اردبیل گرگان فروش آنلاین کالاها با قیمت کالاهای اساسی قیمت مصوب فروشگاه ها دیجی کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۵۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنج هندی عقب‌نشینی کرد

قیمت برنج هند به دلیل کاهش تقاضا به پایین‌ترین حد سه ماه اخیر رسید.

به گزارش ایسنا، قیمت برنج هند با توجه به کاهش تقاضا و عرضه فراوان، به پایین‌ترین سطح خود در بیش از سه ماه گذشته رسید، در حالی که قیمت‌های تایلند تا حد زیادی ثابت ماند.

رقم برنج ۵ درصد شکسته هندی ۵۲۸ تا ۵۳۶ دلار آمریکا در هر تن قیمت‌گذاری شد که از ۵۳۸ دلار آمریکا تا ۵۴۶ دلار آمریکا کاهش یافته است. قیمت‌ها در ماه گذشته به رکورد ۵۶۰ دلار آمریکا رسید.

تقاضا از سوی کشورهای آسیایی و آفریقایی بسیار ضعیف است. برخی از صادرکنندگان عوارض کمتری برای صادرات می‌پردازند و برنج را با قیمت کمتری به خریداران خارجی عرضه می‌کنند.

بر اساس گزارش رویترز، دهلی نو در آگوست ۲۰۲۳ برای کنترل قیمت برنج داخلی، ۲۰ درصد عوارض صادراتی را بر صادرات برنج نیمه جوش اعمال کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بلیط فروشی بازی استقلال و تراکتور آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط ticket.tractor-club.com
  • ساعت پخش زنده بازی تاتنهام و آرسنال‌ از تلویزیون+ شبکه ۳ و آنلاین
  • پخش زنده جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۴ یکشنبه ۹‌ اردیبهشت از تلویزیون و آنلاین
  • ساعت پخش زنده بازی پاری سن ژرمن و لو هاور + پخش آنلاین
  • ساعت پخش زنده بازی چلسی و استون ویلا از تلویزیون+ شبکه ورزش و پخش آنلاین
  • ساعت پخش زنده بازی النصر و الخلیج + پخش آنلاین
  • ساعت پخش زنده بازی یوونتوس و میلان‌ از تلویزیون+ شبکه ورزش و پخش آنلاین
  • ساعت پخش زنده بازی دورتموند و لایپزیگ + پخش آنلاین
  • ساعت پخش زنده بازی لیورپول و وستهام + پخش آنلاین
  • برنج هندی عقب‌نشینی کرد